Stop Direccional mostra la situació dels abocadors al diputat Joan Giner

Membres de Stop Direccional han acompanyat el diputat de Catalunya Sí Que Es Pot Joan Giner a visitar l’abocador de Can Planas per conèixer la problemàtica sobre el terreny.

IMG-20160614-WA0002Els activistes del col·lectiu que lluita per la neteja dels abocadors a Cerdanyola van informar el diputat de les seves propostes encaminades al sanejament total d’aquest perillós abocador i van informar-lo de la manca de control en la gestió del lixiviats procedents del mateix.

El col·lectiu Stop Direccional va explicar Joan Giner els motius pels quals s’oposen a què l’actual planejament urbanístic segueixi endavant en tant que no es porti a terme el sanejament d’aquest abocador i que no es facin actuacions per a gestionar l’abocador Elena que, tot i ser més recent i teòricament controlat, està generant emissions de gasos i lixiviats.

Per últim, Stop Direccional també va assenyalar que segueixen demanant que s’aclareixin les responsabilitats polítiques i personals que han generat aquest greu problema a la ciutat”.

Comparteix: