Conferència de la influència dels camps electromagnètics en a salut humana

El proper dimarts 14 a les 18:15 hores, a la Sala Enric Granados (Biblioteca), es realitzarà una conferència sobre l’impacte que tenen els camps electromagnètics sobre la salut humana.

antiantenesLa Plataforma No Repetidors Cerdanyola ha convocat un nou acte per tractar la problemàtica que creen els repetidors de telefonia mòbil sobre a salut de les persones. Aquesta vegada ha organitzat una conferència on Emílio Mayayo Artal i Mari Carmen Martín Ruiz parlaran sobre els camps electromagnètics.

Aquesta és la segona vegada que la plataforma apropa l’electromagnetisme a Cerdanyola. En octubre de l’any passat Josep Vilches i Carmen Ruíz van omplir l’ateneu de gom a gom. Vilches va ser l’encarregat d’iniciar la xerrada per explicar donar una classe magistral del funcionament de l’electromagnetisme, des dels seus inicis fins a l’actualitat, i de l’adaptació de l’ésser humà a aquestes ones. Josep Vilches va alertar que l’ésser humà sempre s’ha anat adaptant a les ones electromagnètiques naturals, però perquè el ritme era més pausat, mentre que en l’última dècada s’està quintuplicant el nombre d’ones i la seva freqüència sense saber, de ciència certa, quines poden ser les conseqüències per a les persones. De fet, va alertar que Catalunya està molt per sobre dels límits recomanats en matèria d’electromagnetisme.

La segona part de la xerrada va ser a càrrec de la metgessa de família Carmen Ruiz, experta en medicina ambiental que, igual que Vilches, va reiterar que hi ha dubtes sobre si l’ésser humà es podrà adaptar a aquest augment bestial d’ones electromagnètiques. Carmen Ruiz va citar estudis de l’Organització Mundial de la Salut en què es preveuen que en els 15 anys vinents augmentin els casos de càncer un 50%. La doctora va relacionar aquestes dades amb l’augment de les ones electromagnètiques que alteren el sistema endocrí i debiliten el sistema immunològic, provocant problemes neurològics, fatiga crònica, alzheimer i, per descomptat, tumors i leucèmia.

Comparteix: