Millora del servei d’urgències del Parc Taulí

L’avançament de 4,1 milions d’euros que farà l’Ajuntament de Sabadell al Consorci Hospitalari del Parc Taulí per a la millora del seu servei d’urgències, ha estat el tema que ha centrat la tercera trobada dels municipis de l’àrea d’influència de l’hospital, celebrada a Sabadell.

iSabadell

iSabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha explicat l’avançament al consorci hospitalari d’aquests quatre milions d’euros del superàvit del pressupost 2015, amb compromís de retorn per part de la Conselleria de Salut, per a l’habilitació de dues plantes amb 96 llits nous per millorar el servei d’urgències de l’hospital.

Aquesta és la tercera trobada dels municipis de l’Àrea d’influència de l’hospital que des del passat desembre han unit esforços per impulsar la taula de diàleg formada per aquests municipis, la Generalitat i representants de la direcció i treballadors del consorci hospitalari, amb l’objectiu d’abordar la situació sanitària de la comarca.

Han assistit a la reunió alcaldes i regidors dels nou municipis que integren l’àrea d’influència del CSPT, que són Cerdanyola del Vallès, Badia del vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vazllès, Polinyà, Ripollet, Sant Llorenç Savall, Sentmenat i Sabadell.

Comparteix: