Càrrecs electes de Ciutadans visiten els abocadors de Cerdanyola

Dues diputades i tres regidores de Ciutadans, acompanyats per la Plataforma Stop Direccional, han visitat els dos abocadors més tòxics de la ciutat: Can Planas i Elena.

ciutadansstopdirecionalAvui cinc representants polítics de Ciutadans: dues diputades de la Generalitat de Catalunya per Ciutadans (Marina Bravo i Maria Valle), i tres regidores Cerdanyola (Pau Ortolà, Sonia Rodríguez i Núria Martínez), han visitat al llarg del matí, acompanyats per membres de la Plataforma Stop Direccional, els dos abocadors més problemàtics de la ciutat: Elena i Can Planas.

Els càrrecs electes de Ciutadans han estat rebuts al carrer dels Boters. Seguidament han visitat l’Abocador Elena, situat al cor del Centre Direccional, on han rebut explicacions dels membres de Stop Direccional sobre un abocador que es va fer malament des del primer moment, amb un mal aïllament que està provocant, avui, fuites importants de gas metà. Després han visitat l’Abocador de Can Planas, on han pogut comprovar les dues piscines de lixiviats i han rebut explicacions de la “remediació” que han proposat els governs de la ciutat, on cap d’elles contempla la descontaminació total de la plana.

CjdA3CPXIAAA6ua.jpg large

Imatge: @mariavalle7

La Plataforma Stop Direccional es mostra contenta perquè gràcies a Ciutadans i Partit Popular, que va entrar d’urgència una moció al ple de maig, tornarà al Parlament el debat de declarar Can Planas sòl contaminat. La moció, que va ser la mateixa que es va aprovar al ple en 2012, va ser aprovada per tots els grups polítics amb representació al consistori, menys per CiU, actuals socis de Govern.

Comparteix: