Dijous 26, presentació llibre “Ciutat Morta: Crònica 4F” (19h)

Aquest dijous 26 d’abril a les 19:00h es presenta el llibre “Ciutat Morta: Crònica 4F” al CPC Buirac, a càrrec de Mariana Huidobro, l’autora i mare de Rodrigo Lanza, un dels condemnats del “Cas 4F”.

Amb el documental  “Ciutat Morta, desmuntant el 4F” vam poder apropar-nos al cas i conéixer, de manera més propera, una realitat vigent, constant i invisibilitzada a la societat per part dels interessos del poder (Estats i grans mitjans de comunicació) com són els muntatges policials.
llibre_ciutat_morta(1)

Cartell de l’acte

Aquests tipus de muntatges són mecanismes de persecució i repressió, mitjançant proves falses i declaracions, per part d’organismes dels estats per desmovilitzar moviments o persones que ells consideren subversives.

Presentació de “Ciutat Morta: Crònica 4F” (19:00h)

El 17 de Gener de 2015 es va projectar al Buirac el documental “Ciutat Morta”, el qual desmonta totalment el muntatge policial que es va fer al voltant del cas 4F, cas que va acabar amb la vida de Patricia Heras.

Dijous 26 de maig es presenta al mateix lloc el llibre “Ciutat Morta: Crònica 4F” amb l’autora Mariana Huidobro, mare de Rodrigo Lanza, un dels condemnats pel cas 4F, qui va viure en primera persona les conseqüències de tot aquest muntatge i qui ha lluitat incansablement per demostrar que aquest no va ser un cas aïllat ni va ser casualitat.

Per tancar l’acte, comptarem també amb la participació d’un membre del grup de suport per l’Alex i l’Andrea, cas de repressió sota un muntatge policial que portem arrossegant des de fa 7 anys a Cerdanyola. El passat 18 de maig va realitzar-se el judici, el qual va acabar amb una absolució i tres mesos de pena multa, quedant clara la seva innocència. Dijous estaran amb nosaltres per explicar-nos també com es viu un cas de repressió i perquè existeixen els muntatges policials.

Presentació del llibre Ciutat Morta 4F
Dia: dijous 26 de maig
Hora: 19:00h
Lloc: CPC BUIRAC  (c/Torrent, 48)
Cerdanyola del Vallès
Orgnitza: Arran Cerdanyola
Comparteix: