Si busques feina, participa al programa ‘Espai de Recerca Feina 2015-2016′

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, té en marxa el programa ‘Espai de Recerca de Feina 2005-2016′.

busques_feina_2016El programa promou la recerca de feina de forma sistemàtica optimitzant l’ús de canals, recursos i eines, i adaptant les candidatures de les persones demandants de feina a les ofertes del mercat de treball adequades al seu perfil professional. La finalitat del programa és accelerar la incorporació de les persones demandants d’ocupació al món laboral mitjançant la recerca activa de feina per Internet i ajudant-les a superar les dificultats inherents als processos de recerca de feina.

El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i va adreçat a persones inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants de feina; a més cal tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Aquelles persones que estiguin interessades en rebre més informació sobre aquest programa, poden adreçar-se a la Masia Can Serraperera, a l’Avinguda de Roma s/n o trucar al 935 947 050

Aquest programa està regulat per l’Ordre EMO/308/2015, de 23 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al desenvolupament d’espais de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació.

Comparteix: