Divendres 27, presentació del llibre “Per què la crisi no acabarà mai?” (19:00h)

El proper divendres 27 de maig a les 19 hores el Buirac serà l’escenari de la presentació a Cerdanyola del llibre “Per què la crisi no acabarà mai?”.

Cartell llibre crisi cerdanyola

Cartell de l’acte

El Casal Popular i Cultural Buirac organitza, amb la col·laboració de la UPcdv – Universitat Popular de Cerdanyola del Vallès, la presentació del llibre “Per què la crisi no acabarà mai”.

El llibre posa de manifest com la societat actual globalitzada ha arribat als límits del creixement econòmic degut, essencialment, a que aquest es manté per l’increment en l’explotació dels recursos naturals i els energètics (combustibles fòssils) en particular. Si el creixement econòmic no és ja possible, caldrà repensar aquest model actual per adaptar-lo a la nova realitat.

L’acte de presentació comptarà amb els autors del llibre:

  • Francesc Sardà: Doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona i Professor d’Investigació de l’Institut de Ciències Mar (CSIC).La seva especialitat ha estat la Ciència Marina relacionada amb la sostenibilitat dels recursos pesquers. Ha explorat els grans fons del Mediterrani aprofundint en la vulnerabilitat dels ecosistemes més profunds. Aquesta activitat l’ha desenvolupat dirigint campanyes de mostreig a bord de vaixells oceanogràfics i pesquers i dirigint més d’una dotzena de projectes del Pla Nacional i de la Comunitat Europea. En el seu haver té més de cent treballs científics publicats, escrits i conferències de divulgació i ha dirigit 9 tesis doctorals i diversos treballs de màster. Actualment, es troba liderant el Grup d’Investigació de Recursos Marins Renovables reconegut per la Generalitat de Catalunya.

 

  • Jordi Soler: Doctor en Física per la Universitat Politècnica de Catalunya i investigador contractat per l’Institut de Ciències del Mar (CSIC).Les seves especialitats dins de les Ciències Marines engloben tres àrees: Processos físics a l’Oceà (simulació numèrica amb models de circulació regional), estudi de les interaccions física-biologia i anàlisi de dades (estudi de sèries temporals climàtiques i biològiques, utilitzant tècniques d’Anàlisi del Senyal i de Física Estadística). Ha publicat 26 treballs científics i diversos escrits i conferències de divulgació i ha participat en 16 projectes d’investigació tant espanyols com europeus. Ha dirigit una tesi doctoral a més de treballs de final de grau i té onze anys d’experiència com a professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.

“Si el creixement econòmic no és ja possible, caldrà repensar aquest model actual per adaptar-lo a la nova realitat.”

 

Presentació del llibre
“Per què la crisi no acabarà mai?”

Dia: divendres 27 de maig
Hora:
19:00h

LLoc: CPC Buirac: c/Torrent, 48
Cerdanyola del Vallès

EVENT AL FACEBOOK

Comparteix: