Tres anys amb una Cerdanyola increïblement comestible!

Increïble Comestible ja porta tres anys omplint la ciutat d’aroma i verdures. Per continuar tirant endavant, el grup demana més “mans”.

planta2Aquest dissabte a les 11:00hores Increïble Comestible farà una plantada a l’hort de Banús-Serraparera (Plaça del Castanyer). Per participar no cal portar res, “només bon rotllo i moltes ganes, perquè del material ja ens encarreguem nosaltres”, diu el grup promotor. En acabar, també aniran a plantar a l’hort del centre (Plaça Abat Oliba).

Ja fa dos anys que a Cerdanyola va passar una cosa que semblava increïble: alguns dels seus espais van esdevenir comestibles. Des del dia 8 de març del 2014 han passat coses per recordar. Tot va néixer amb un “palet” a la plaça de l’Església i ara ja tenim 2 espais enjardinats que són veritables horts urbans.

Tot ha estat gràcies un grup de ciutadanes que, sota el nom d’Increïble Comestible, han tirat endavant un projecte tant transformador per la ciutat, com educatiu per les persones que l’habiten. Segons el grup, sense la col·laboració ciutadana, “que plantant, regant, ajudant econòmicament al crowdfunding, o bé amb els vostres “likes” al facebook” el moviment no hauria arribat fins on és ara.

Necessiten mans

Increïble Comestible necessita més mans. Aquest és ja el tercer any i, a com diu el grup, “volem comptar amb el teu petit compromís, per poc que sigui, per tirar el projecte endavant, perquè creuen que la nostra ciutat s’ho mereix, ens ho mereixem. No demanem un gran esforç. Imagineu, si cadascuna de les persones que rebran aquest correu destinessin 1 hora al mes a ser “Increïbles”, no només es mantindrien els 2 horts que ja existeixen sinó que aquests espais es farien extensius a tota la ciutat (com passa a Leeds, que hi ha 200000 voluntaris/es!!! Ens encantaria que això passés… sincerament, i estem segurs que a tu també ;)”.

Comparteix: