Col·laboració de les empreses en el projecte ‘Joves per l’Ocupació’

El Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ofereix a les empreses afegir-se al programa d’inserció laboral per a persones joves desocupades. Els i les joves que participen en el programa reben una formació d’auxiliar administratiu/va amb atenció al client.

joves_per_locupacio_5

Imatges: cerdanyolaoberta.cat

Les empreses col·laboradores que contractin els participants en el programa ‘Joves per l’O cupació’ podran sol·licitar una subvenció amb una quantitat equivalent al salari mínim interprofessional per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, pels mesos de contracte i amb un màxim de sis mesos.

L’objectiu del programa ‘Joves per l’Ocupació’ és fomentar l’ocupació en el col·lectiu de persones joves desocupades i alhora donar resposta a les necessitats de les empreses. El programa preveu l’adquisició d’experiència professional en empreses.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal d’O cupació i Promoció Econòmica al telèfon 935.947.050 o bé al mail jovesocupacio@cerdanyola.cat

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’o cupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014” modificada per l’Ordre EMO/254/2015.

Comparteix: