La Marxerola 2016 tindrà dos circuits diferents

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM Cerdanyola), organitza per segon any consecutiu la Marxerola, la caminada popular de la Festa Major del Roser de Maig.

La Marxerola arribarà el diumenge 8 de maig a la seva segona edició. La caminada popular tornarà a transcórrer per la serra de Collserola i enguany les persones participants podran escollir entre dos circuits; un de 14 quilòmetres o un de 24 quilòmetres. Tots dos tindran la sortida a les 7h a la Zona Esportiva Municipal de Les Fontetes i permetran conèixer l’entorn natural que envolta Cerdanyola.

Les inscripcions estan obertes fins el 2 de maig i es poden realitzar al web www.marxerola.cat El preu de la inscripció és de 12 euros per els adults i 10 euros per als menors de 16 anys. Aquest preu inclou poder participar en la caminada, gaudir dels avituallaments, el dinar popular i un obsequi commemoratiu de la segona edició de la Marxerola. Al finalitzar, les persones participants gaudiran d’un dinar amb els amics i participants de la caminada.

Comparteix: