Nou podis més per al Club Patinatge Artístic

El Club Patinatge Artístic de Cerdanyola va aconseguir un total de nou podis a l’Interclubs realitzat a Lliça de Vall.

Interclub Grupo Certificado y A Lliça 2016El Patinatge Artístic de la ciutat continua d’enhorabona. El passat diumenge el club local va aconseguir uns grans resultats en modalitat lliure d’Interclubs, celebrat al pavelló de Lliçà de Vall. El Club va aconseguir un total de nou podis i un bon nombre de patinadores molt ben situades de cara a la segona fase que es realitzarà el 21 de maig a Parets. La suma d’aquests resultats obtinguts i els resultats que s’obtindran a Parets serviran per classificar-se en la semifinal (2 i 3 de juliol).

Resultats:

  • Iniciació C menors: 3ª Sofía Marcos.
  • Iniciació C majors: 1ª Gisela Marco.
  • Iniciació B menors, 1ª Yaiza Arcos.
  • Iniciació B majores, 1ª Ruth Gómez i 2ª Adriana Salas.
  • Iniciació A, 1ª Maria Moraño, 2ª Sonia Codina i 3ª Mafalda Güeto.
  • Certificat, 1ª Carla Haro i 4ª Natalia Prats.

Entre les millors

Grupo Shows Festival-de-Nadal-CPACV-6-2015La patinadora del grup Shows del club, Carla González, ha estat seleccionada entre més de 3.000 alumnes de més de 4.300 col·legis de tot Espanya amb els millors expedients acadèmics, amb una de les 50 beques que ha atorgat la Universitat Francisco de Vitòria i una entitat bancària.

Carla estudia a l’Institut Gorgs, és patinadora del grup Shows del CPACV i un clar exemple de la bona combinació d’esport i estudis, on tots dos es complementen per a l’obtenció d’una bona formació i resultats.

Francisco Arpide, President del CPACV, felicita en nom de tot el club a l’esportista i l’anima a seguir així, “ella és un clar exponent dels valors esportius i educatius que volem per als nostres joves esportistes”- diu Arpide.

 

Comparteix: