Dimarts 12, Col·loqui “UE, un proyecto en crisis: De los recortes a las deportaciones”

Dimarts 12 d’abril a les 19h es realitzarà el Col·loqui-debat “UE, un proyecto en crisis: De los recortes a las deportaciones”, a càrrec de Ramon Franquesa. Organitzat pel PSUC-viu Cerdanyola i JSUC. Tindrà lloc a l’Ateneu de Cerdanyola (c/Indústria 38-40) a les 19h.Cartel PSUC_UE círculo_fecha abajo_vFinal2016_Euro

L’objectiu d’aquest acte és parlar sobre Europa i les conseqüències de les polítiques neo-liberals que des de la UE continuen duent a terme: les retallades, el deute il·legítim, la pèrdua de drets i llibertats, els refugiats i refugiades, el vergonyós tractat amb Turquia, i més qüestions actuals.

El col·loqui anirà a càrrec de Ramon Franquesa, professor d’Economia Mundial a la Universitat de Barcelona (UB) i membre de la Plataforma per la sortida de l’Euro.

“UE, un proyecto en crisis: De los recortes a las deportaciones”

Dia: Dimarts 12 d’abril
Hora:
19H
LLoc:
Ateneu de Cerdanyola

 

Més informació:

“Salir del euro”
[Manifest] [Web]:

Correu: salireuro3@gmail.com

PSUC-viu
[Facebook]

JSUC
[Facebook]

Comparteix: