Comença la setmana de l’Activitat Física

Del dimarts 4 al dissabte 10 d’abril es duran a terme les activitats i els actes al carrer i als centres esportius que hi participen a la ciutat.

setmanaCoincidint amb el dia de l’activitat física que es celebra el diumenge 6 d’abril Cerdanyola del Vallès s’afegeix a aquest dia amb la celebració de la Setmana de l’Activitat Física de Cerdanyola que es desenvoluparà des del dimarts 4 al diumenge 10 d’abril. Descarrega’t el programa!

El dimarts 5 d’abril i a les 19,00 hores es duran a terme dues xerrades. Al PEM Guiera s’organitza una xerrada amb el títol “Prevenció de les lesions a l’activitat física”, a càrrec de la fisioterapeuta d’ Ainhoa Navarro i a la mateixa hora el Complex Esportiu de Can Xarau també durà a terme una xerrada a càrrec de Cesc Paredes, terapeuta manual, sota el títol “Millorem la postura: trucs i consells”

El dijous 7 d’abril Marga Robert, llevadora del Servei de Salut sexual i reproducció de Cerdanyola Ripollet oferirà la xerrada “Exercici físic en etapes especials de la dona”.

El gruix d’activitats de la Setmana de l’Activitat Física es concentraran a la Plaça de l’Abat Oliba el divendres 8, a la tarda, dissabte 9 al matí i tarda i el diumenge 10 d’abril al matí amb la participació dels diferents centres esportius que hi col·laboren: el Complex Esportiu Municipal de Can Xarau, el Gimnàs Multi –sports, el PEM de Guiera, el Curves Cerdanyola, Somnis escola de dansa i preparació física i l’Escola de Dansa Roger’s.

Les activitats que es desenvoluparan durant el cap de setmana a la plaça de l’Abat Oliba seran variades: gimnàstica per a gent gran, zumba, karate, Body Combat, Zumba fitness, Remix cardio fit, hi hop, bachata, tallers d’acrobàcia i Lyndy hop.

Comparteix: