Avui, dijous 31, Xerrada sobre les encausades feministes de Palma + Akelarre

Avui, dijous 31 (20h), La Figa Rebel i Endavant Vallès Occidental organitzen aquesta xerrada per parlar sobre les encausades feministes de Palma de Mallorca i com a mostra de suport. L’acte tindrà lloc al Casal Popular i Cultural Buirac (c/Torrent, 48).

Figa - Akelarre Palma

Després de més de dos anys de l’obertura del procediment, les feministes encausades ja tenen data de judici . Un judici en el qual es jutjarà la llibertat d’expressió i la defensa d’un avortament lliure per a totes les dones.

Els fets ocorregueren el passat 9 de febrer del 2014, dia en què les feministes entraren a l’església de Sant Miquel per defensar un avortament lliure i gratuït. En un context de protestes del moviment feminista d’arreu dels Països Catalans per defensar el dret al propi cos davant la involucionista i polèmica reforma de la llei de l’avortament del Partit Popular, l’anomenada llei Gallardón.

El passat desembre del 2014 una de les feministes va ser condemnada a 100 hores de treballs comunitaris. Els propers dies 29 i 30 de setembre del 2016 les altres sis feministes seran jutjades i s’enfrontaran a una pena de 4 anys de presó cada una, sol·licitada per part de l’acusació que formula el bisbat, encara que la fiscalia en demani un i mig. Els delictes pels quals estan imputades són contra la llibertat de culte i per ocupació d’un temple religiós.

Des de la Figa Rebel volem donar tot el nostre suport a la causa. Cap tribunal acabarà amb la nostra lluita i que seguirem defensant el dret a un avortament lliure i gratuït. Perquè la seva repressió no apagarà mai les reivindicacions socials.

ABSOLUCIÓ FEMINISTES ENCAUSADES!!

 EVENT FACEBOOK AQUÍ:

 Organitza: La Figa Rebel i Endavant Vallès Occidental.

 Més informació:
FEMINISTES ENCAUSADES
CPC BUIRAC

Comparteix: