Olga Ruiz Torres es classifica per a l’Estatal d’eslàlom en cadira de rodes

L’alumna de 3r d’ESO de l’Institut Banús va aconseguir el rècord de Catalunya (pendent d’homologació) en la segona jornada d’eslàlom en cadira de rodes celebrada a Sant Feliu de Llobregat el 21 de febrer.

olgaLa cerdanyolenca Olga Ruiz participarà en el Campionat d’Espanya d’eslàlom en cadira de rodes que se celebrarà el 3, 4 i 5 de juny a Vilanova i la Geltrú. L’alumna de l’Institut Banús va fer una excel·lent actuació en la segona jornada d’eslàlom en cadira de rodes celebrada el passat cap de setmana assolint el rècord de Catalunya de la categoria WS4F i classificant-se així per a l’Estatal. Olga Ruiz es va quedar a només un segon del rècord d’Espanya.

La jove cerdanyolenca es va iniciar en aquest esport el passat mes d’octubre i en poc temps està demostrant les seves qualitats convertint-se en una promesa amb molt futur.

L’eslàlom en cadira de rodes és un esport practicat per persones usuàries de cadira de rodes. Consisteix en recórrer, en el mínim temps possible i amb un mínim nombre d’errors, un recorregut amb diferents obstacles. Es tracta d’una prova d’habilitat amb una transferència directa a l’ús diari de la cadira de rodes. Pot ser practicat per persones amb discapacitat física o paràlisi cerebral, en cadira manual o elèctrica.

Vídeo explicatiu de la disciplina esportiva de l’eslàlom en cadira de rodes

Comparteix: