Dimarts 23, Xerrada Sanitat Pública “Llistes d’espera: Per què? Fins quan?”

El proper dimarts 23 de març la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública i de Qualitat de Ripollet-Cerdanyola, organitza una xerrada-debat sobre les llistes d’espera a la Sanita Pública. L’acte tindrà lloc a l’Ateneu de Cerdanyola (c/Indústra 38-40).

L’objectiu de la trobada és compartir els eixos de treball que estan portant a terme i obrir un debat per a buscar les possibles solucions davant la cartell sanitat_final(1)realitat actual, el desmantellament de la Sanitat Pública.

La Plataforma, que porta molts anys lluitant, convida a tothom a participar a l’acte.

Dia: Dimarts 23 de febrer
Hora: 19:00h
Lloc: Ateneu de Cerdanyola

LA SALUT ÉS UN DRET, NO UN NEGOCI!

Plataforma en la Defensa de la Sanitat Pública Cerdanyola-Ripollet
[Web] http://coordinadorasanitat.blogspot.com[Contacte]: coordinadorasanitat@gmail.com

 

 

Comparteix: