L’Agrupació Musical transforma Sant Marçal en “Un castell de conte”

Amb motiu de la quinzena edició l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès proposa un espectacle innovador i participatiu anomenat ‘Un Castell de Conte’. El concert, que per primera vegada comptarà amb dues funcions els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2016 a les 22:00, implicarà, de manera directa o indirecta, a més de 1000 persones de totes les edats.

La gran diferència d’aquesta edició en relació a les anteriors serà la importància de la representació escènica envers el repertori musical, que estarà conformat per obres clàssiques dels segles XVIII, XIX i XX inspirades en contes i llegendes tradicionals. Compositors com Gluck, Wagner o Stravinsky sonaran enguany al Castell.

“És un repertori complex i ambiciós i el format del concert serà diferent del que estem acostumats, El públic ho comprovarà quan arribi el dia”. (Gerard Pastor, director de la Banda de l’AMCV).

Gerard Pastor s’acomiada

Gerard Pastor, el conegut director de les darreres edicions del Concert al Castell, dirigirà, per última vegada, a la banda cerdanyolenca als jardins del Castell de Sant Marçal. Gerard Pastor continuarà la seva carrera musical en altres projectes. L’any passat va dirigir “Old Broadway”, un concert que pots reviure amb aquest vídeo:

Un castell de conte, molt més que un concert

Sota el nom de “Un castell de conte”, l’edició d’enguany transportarà al públic assistent als contes tradicionals dels segles XVII, XVIII i XIX. Però no serà només el públic assistent el que viatgi al passat a la recerca d’aventures, també ho faran alguns centres educatius de la ciutat que adaptaran part del seu currículum a l’acte, fent redaccions, treballant amb les obres literàries, creant cartells,…

L’Agrupació Musical de Cerdanyola vol aprofitar aquesta XVa edició per fer un concurs de cartells, una exposició de totes les edicions i la posada a la venda de marxandatge.

Comparteix: