Robòtica i programació informàtica per als infants

L’Espai Infatil impartirà un curs per iniciar-los en aquestes pràctiques a través de la tecnologia Lego Wedo i la programació Scratch.

El dijous 4 de febrer es farà una sessió gratuïta per fer un tast del que serà el curs, que s’a llargarà durant 20 sessions setmanals.

Curs_de_robxtica_i_programacixL’Espai Infantil de Cerdanyola del Vallès enceta un curs de robòtica i programació destinat a infantil d’entre 8 i 12 anys. El curs s’impartirà amb la tecnologia de Lego Wedo i la programació amb Scratch i servirà per iniciar els infants en el món de la tecnologia, les matemàtiques, l’e nginyeria, la programació i la construcció de patrons funcionals, per mitjà de sensors, motors i unitats intel·ligents. L’objectiu del curs és que els infants assistents descobreixin la tecnologia robòtica utilitzant la creativitat i la imaginació.

El curs de robòtica i programació està dirigit a infants de 3r a 6è de primària. La durada del curs serà de vint sessions que es faran setmanalment, els dijous de 17:30h a 19h. Hi haurà un tallerista per a cada 10 infants i aquests treballaran en parelles per cada ordinador i robot (set de material complert que s’ofereix en cada sessió del taller). El preu del curs serà de 14 euros al mes amb una quota de matrícula de 25 euros.

El dijous 4 de febrer s’ha organitzat una primera sessió gratuïta de portes obertes per als infants que vulguin provar. La sessió es farà a les 17:30h a l’Espai Infantil.

Comparteix: