El Vallès Sud s’organitza contra el tancament de grups a l’escola pública

El Vallès Sud s’organitza per lluitar contra el tancament de grups a l’escola pública, reclamant com a alternativa la baixada de ràtios.

IMG-20160129-WA0003El passat divendres Ajuntaments, Plataformes, partits i sindicats de Cerdanyola, Ripollet, Badia, Barberà, Sabadell i Montcada es van reunir a l’escola “La Sardana” de Badia del Vallès per llitar contra el tancament de grups a l’escola pública, reclamant com a alternativa la baixada de ràtios. Aquestes reunions tindran continuïtat mentre s’estigui treballant sobre la previsió de matrícula per al curs 2016-2017.

Les persones assistents volen fer sentir la seva veu i establir un marc de col·laboració que tingui com a punt de partida posar a l’abast la informació i l’anàlisi de la situació real a les poblacions veïnes, entenent que cal sumar esforços davant els Serveis Educatius del Vallès occidental.

Durant els darrers anys Cerdanyola ha vist com algunes de les seves escoles han perdut grups perquè, pel nombre de matriculacions, i segons la Generalitat, el nombre d’alumnes no era suficient per formar un grup. De fet, un dels punts que defensa la Plataforma d’Ampes de Cerdanyola és baixar les ràtios a 20 nens per aula, un fet que ajudaria molt significativament a la millora en la qualitat educativa.

Comparteix: