Xiscnèfils tanca gener amb “Rams (El Valle de los Carneros)”

El Club Xiscnèfils tanca el mes de gener amb la projecció de la pel·lícula islandesa “Rams (El Valle de los Carneros)”.

Aquest dijous l’Ateneu tornarà a ser sinònim de cinema de la mà del cinecluc Xiscnèfils que, per tancar el mes de gener, projectarà “Rams (El Valle de los Carneros)”, un film amb el qual el seu creador, l’islandès Grímur Hákonarso, ha estat premiat, entre d’altres, al Festival de Cannes i al Festival de Valladolid, aconseguint l’Espiga d’Or. Com sempre, la projecció a l’Ateneu serà en versió original subtitulada.

Argument

El Gummi i el Kiddi són veïns i germans en una vall solitària d’Islàndia. Es dediquen a la cura de les seves ovelles, premiades en nombroses ocasions com les millors de tot el país pel seu llinatge antic i ancestral. Encara que comparteixen terres i estil de vida, el Gummi i el Kiddi no es parlen des de fa dècades. Després d’un concurs descobreixen que una malaltia infecta una de les ovelles del Kiddi. (argument extret d’elpuntavui.cat).

I en Febrer… més cinema!

El cinema de qualitat en Versió Original no s’aturarà en el mes de Febrer. Xiscnèfils ja ha anunciat les dues primeres projeccions del mes vinent. El 4 de febrer es projectarà “Barcelona, Nit d’Hivern”, del català Dani de la Orden, i l’11 “Langosta”, de Yorgos Lanthimos.

Comparteix: