“Danses d’ahir, avui” atrau un centenar de persones a l’Ateneu

El tradicional Festival d’Hivern de l’Esbart Dansaire Sant Marçal, que enguany portava per títol “Danses d’ahir, avui”, va atraure aquest diumenge un centenar de persones a l’Ateneu. Aquesta cita anual és el primer gran espectacle del curs de l’Esbart i serveix per constatar els progressos dels grups de Petits i Mitjans, i la consolidació del Cos de Dansa. Com sempre, la Secció Musical va ser l’encarregada de posar la música en directe.

Festival Hivern Esbart Sant Marçal 2016Durant una hora i mitja, el públic va gaudir d’un repertori format per danses d’arrel tradicional i que respecte a l’any passat incorporava noves coreografies. En el cas dels Petits, estrenaven la dansa “Malamanya”; mentre que els Mitjans pujaven a l’escenari amb els nous muntatges “Ball de rentadores” i “Ball de Ballestes”. El Cos de Dansa, per la seva part, recuperava per al tancament del Festival d’Hivern “Mallorca canta i balla”. Una de les novetats d’aquest any va ser el sorteig de tres lots de bombons i perfum entre el públic assistent.

El Cos de Dansa continua treballant aquest any sota la direcció de Marta Martínez i Marc Ibarz. Els Mitjans, que segueixen sent el grup més nombrós de l’Esbart, ara assagen amb Raquel Pérez de directora; mentre que els petits treballen la seva evolució seguint les indicacions de Laura Bros.

La pròxima cita de l’Esbart amb el públic de Cerdanyola serà el diumenge 13 de març, a les 11:30 hores, coincidint amb la Trobada de Colles de Gitanes del Vallès que es farà a la plaça Abat Oliba.

L’Esbart Dansaire Sant Marçal té la seu a l’Ateneu. Els Petits assagen els divendres de 17:30 a 18:30; i els Mitjans els dilluns de 18 a 19.30 i els divendres de 18:30 a 20.

Comparteix: