La Comissió de Festes de Sant Martí triarà la nova junta en unes eleccions obertes

La Comissió de Festes de Sant Martí celebrarà unes particulars eleccions primàries obertes a tota la ciutadania per renovar la seva junta. Serà el dia 28 de febrer, diumenge, de 10 a 14h, al Bar Grau, on tothom qui ho desitgi podrà dipositar el seu vot en una urna, prèvia identificació amb DNI, per triar la nova junta.

Imatge: LaComissió

Imatge: LaComissió

Les candidatures, obertes a tothom qui en un moment o altre de la seva història hagi estat vinculat a la Comissió, hauran d’estar formades per president, secretari, tresorer i dos vocals i s’han de lliurar, amb dades de contacte, abans del 9 de febrer al mateix Bar Grau en un sobre tancat a nom de la Comissió de Festes Sant Martí. Les candidatures es faran públiques en un plafó informatiu al mateix establiment. Des d’aleshores fins al dia de les votacions, cada candidatura podrà fer la campanya que consideri oportuna.

L’objectiu d’aquesta acció és “obrir la Comissió a la ciutadania”, ha explicat l’actual president, Ramon Capella, qui justifica la mesura perquè la figura jurídica d’una Comissió és diferent de la d’una associació. “Per començar”, explica, “no tenim socis, sinó un grup de gent que col·labora voluntàriament amb la junta per una missió, un objectiu, concret: organitzar la Festa de Tardor de Cerdanyola”. Per això un dels pocs requisits és acceptar la col·laboració voluntària de la ciutadania que ho desitgi i, per descomptat, totes les persones que ja hi estan col·laborant.

“Busquem persones amb ganes d’implicar-se o d’implicar-se més en la Comissió, si és que ja hi col·laboren”, conclou Capella, per a qui “aquesta és una manera de renovar-se i, per què no, d’ampliar el ventall de col·laboradors en l’organització de la Festa”.

Comparteix: