La setmana vinent comença una nova temporada de Xiscnèfils

Xiscnèfils inicia la programació del 2016 amb la projecció de Una segunda madre (Que Horas Ela Volta?) d’Anna Muylaert (Brasil, 2015).

Aquest any, com a novetat i per facilitar l’accés al públic més jove, els nascuts a l’any 1996 i posteriors tindran l’entrada a 2€ sense
necessitat de donar-se d’alta al carnet fidelitat. Les projeccions son els dijous a les 21:30 a l’Ateneu de Cerdanyola i, com sempre, en versió original subtitulada.

Després d’haver deixat la filla, la Jessica, en mans d’uns familiars al nord del Brasil, la Val es guanya la vida treballant com a mainadera a São Paulo. Tot està a punt de canviar quan la Jessica decideix visitar-la a la casa on treballa 13 anys més tard. La presència de la jove posa en perill el balanç de poder a la casa. Aquesta nova situació ha de posar en dubte les lleialtats de Val i l’obligarà a valorar el que està disposada a perdre.

Continuant la política de fidelització dels espectadors es mantenen els preus d’anys anteriors (entrada general 5€, jubilats 4€, passi
multipersonal de 5 pel·lícules a 20€ i carnet fidelitat (30€ alta i 2€xpel·lícula).

Comparteix: