Comença un nou cicle del Suc amb lletres

El Suc amb lletres tornarà a oferir una sessió mensual. Totes elles se celebraran en dissabte, a les 12h, a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Suc_amb_lletresEl buit i la seva autora, l’ Anna Llenas (autora i il·lustradora d’ El Monstre de colors), estrenaran el nou cicle del Suc amb lletres. El llibre infantil de l’editorial Barbara Fiore que parla sobre la resiliència, o la capacitat de sobreposar-se a l’adversitat i trobar-hi un sentit, serà el protagonista de la sessió del proper 23 de gener.

La següent sessió està prevista per al 20 de febrer girarà entorn de Tramuntana de contes. Durant aquesta sessió s’explicaran diferents contes publicats per l’ editorial Tramuntana. El dissabte 9 d’abril, els infants assistents al Suc amb lletres podran conèixer algunes de les intrèpides històries d’en Billy (editorial Birabiro). El cicle del Suc amb lletres el tancarà l’autor i il·lustrador Xavier Salomó, que explicarà el seu conte Quin caos d’habitació de l’ editorial Cruïlla.

Les sessions del Suc amb lletres s’adrecen a infants de 3 a 9 anys i estan organitzades per la llibreria L’Aranya amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola i el TOT Cerdanyola i el patrocini de Chuches Maktub.

Comparteix: