Bellaterra renova la xarxa d’aigua potable

S’han iniciat actuacions de millora a la xarxa d’aigua potable de Bellaterra amb l’objectiu de garantir una major eficiència del servei, evitar fuites d’aigua i reduir el nombre d’avaries fortuïtes.

CASSA BELLATERRRA (1)Bellaterra ha vist aquests dies com s’ha iniciat el projecte de reforma de la xarxa d’aigua potable, uns treballs que s’allargaran pràcticament fins al mes de maig del 2016. S’estan substituint les canonades de fibrociment, de diàmetres compresos entre 50 i 100 mm, per noves de polietilè, de 110 mm i 160 mm. A més, es reforçarà el subministrament d’aigua a la zona sud de Bellaterra amb la instal·lació d’un nou tub de 160 mm, que garantirà un cabal suficient durant el període estival. Les actuacions inclouen també la substitució de canonades d’entrada als dos dipòsits d’aigua potable de Bellaterra, que tenen una capacitat de 1.400 metres cúbics d’aigua, així com la instal·lació de 3 vàlvules reguladores de pressió que milloraran la qualitat del servei tot permetent un millor control de la pressió de la xarxa. En total s’instal·laran més de 4,7 km lineals de noves canonades que, en gran part, transcorreran per sota de les voreres del municipi. La inversió prevista és de 527 mil euros.

Durant les obres, les afectacions al carrer es concentraran al Camí Antic de Sant Cugat, Josep Sentís, Mestre Nicolau, Narcís Monturiol, Garreta, Ramon Llull, Escultor Vallmitjana, Mossèn Jacint Verdaguer i Joaquim Ruyra.

En algunes fases de les obres hi haurà talls de subministrament puntuals que, en qualsevol cas, seran notificats als veïns amb un mínim de 48 hores d’antelació. Malgrat tot, davant de qualsevol dubte o incidència amb aquests treballs els veïns de Bellaterra poden trucar gratuïtament al telèfon 24hores d’atenció al client d’Aigües de Sabadell, l’empresa encarregada de les millores: 900 87 85 83.

Comparteix: