Un Cros Ciutat de Cerdanyola obert a tothom

Per segona vegada el Cros Ciutat de Cerdanyola del Vallès serà puntuable per la Lliga de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme. Alhora, la cursa també serà la Fase Local de Cros Escolar i Cros Open.

Captura_web_cros_2015El Cros Ciutat de Cerdanyola es celebrarà el dissabte 12 de desembre a la Zona Esportiva Municipal de Montflorit. Els diferents circuits de la competició transcorreran pel Parc dels Gorgs, on està ubicat el circuit de cros municipal.

Enguany, el cros arriba a la dissetena edició i serà una competició amb tres vessants. Una vessant federada doncs tornarà a formar part de la Lliga de Cros de la Federació Catalana d’A tletisme; una vessant escolar ja que serà la fase de Cros Escolar de Cerdanyola; i una tercera vessant Open que permetrà que tothom que vulgui pugui córrer el Cros Ciutat de Cerdanyola.

La primera cursa sortirà a les 9:15h i s’aniran succeint proves fins a les 13h, que prendran la sortida els atletes de la darrera carrera. En total seran 14 proves a les que participaran més 700 atletes, segons previsions de l’organització. El Cros Ciutat de Cerdanyola està organitzat pel Servei d’Esport de l’Ajuntament de Cerdanyola i la secció d’Atletisme de i Triatló del Cerdanyola Club d’Hoquei.

Les inscripcions són gratuïtes, llevat la categoria Open que té un cost de 3 € per participant.

Comparteix: