Torna a Cerdanyola una nova edició del Camí de Justícia

El 18 de desembre es farà l’onzena edició de l’itinerari nocturn que uneix Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès. Com és tradicional hi haurà sopar i teatre.

Camx_de_JustxciaDesprés de la celebració del desè aniversari del Camí de Justícia, aquesta proposta torna al seu format habitual de marxa nocturna entre el Museu Ca n’Ortadó de Cerdanyola del Vallès i el Museu-Monestir de Sant Cugat del Vallès amb un petit sopar i teatre per acabar. Una activat que rememora la nit de Nadal de 1351 en què Berenguer de Saltells i altres personatges van assassinar l’ abat Biure en plena missa del gall.

L’hora de trobada al Museu Ca n’Ortadó serà a les 18.30h i la tornada es farà en autocar des del monestir cap a les 24h, quan finalitzi l’obra teatral que escenifica els fets amb uns retocs ben actuals. És una activitat recomanada per a majors de 10 anys. Els participants han de dur calçat adequat per fer senderisme i una lot.

L’activitat està organitzada pels dos museus i és gratuïta. Per poder-ne gaudir cal inscriure’s a l’Ateneu per telèfon (935 914 133) o presencialment de dilluns a divendres de 9 a 21 h. Com l’any passat, la participació es farà per sorteig. El 9 de desembre s’obrirà el termini d’inscripció i es tancarà el 17 de desembre abans de les 12h, moment en què es farà un sorteig públic, al mateix Ateneu. Les 48 places disponibles es comptaran a partir del número que surti.

Comparteix: