El Museu d’Història de Cerdanyola organitza una visita a la mostra “Caps tallats. Símbols de Poder”

El Museu d’Història de Cerdanyola organitza una visita a la mostra “Caps tallats. Símbol de poder”, que es pot veure al Museu d’Arqueologia de Catalunya. S’hi poden veure alguns objectes trobats al poblat de ca n’Oliver.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El dissabte 12 de desembre es tanca el programa d’activitats que organitzen conjuntament el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola i el Museu d’Història de Cerdanyola al poblat de Ca n’Oliver amb una proposta inesperada.

A causa de les obres de millora que s’estan fent al poblat, l’activitat prevista, que era una visita a la zona d’excavació del 2015, no es podrà fer. Com a alternativa s’ha organitzat una visita al Museu d’Arqueologia de Catalunya perquè, en aquests moments, el Museu acull l’exposició Caps tallats. Símbols de poder, en la qual s’hi poden veure alguns objectes procedents del poblat de Ca n’Oliver.

La comisària de l’exposició, l’arqueòloga Carme Rovira, farà guia per aquesta mostra tan inusual, però abans, es farà una visita a l’exposició permanent per descobrir “Els tresors del MAC”. Un recorregut que se centra en els objectes més singulars de cada època, des de la prehistòria a l’època romana.

Les dues visites i l’entrada al museu són gratuïtes. El desplaçament es farà en tren des de Cerdanyola del Vallès i després en metro fins a Montjuïc a càrrec de cadascú. L’hora de trobada a l’estació serà a les 10 h. L’activitat s’acabarà cap a les 14h.

Per a participar cal inscriure’s al Museu de Ca n’Oliver per telèfon (935 804 500) o per correu electrònic a museucanoliver@cerdanyola.cat a partir del dia 1 de desembre. Les places són limitades.

Comparteix: