La IV Tardor Solidària difon els valors dels drets humans i la cultura de la pau

El programa proposa activitats representatives de la tasca que desenvolupen les entitats de solidaritat al municipi. El 12 de desembre es farà un acte central de sensibilització, el Cerdanyola Coopera.

Imatge: SCI Catalunya.

Imatge: SCI Catalunya.

La Tardor Solidària l’organitza l’Ajuntament de Cerdanyola amb la col·laboració de les entitats de cooperació del municipi amb l’objectiu de posar en valor termes com justícia social i solidaritat, així com la tasca diària d’aquestes associacions. En aquesta ocasió i en la seva quarta edició, el programa es dedica a la difusió dels drets humans, la cultura de la pau i del comerç just.

L’Ajuntament i les associacions volen mostrar a la ciutadania la tasca que es fa des de la població en pro de la cooperació i sensibilitzar tothom envers aquelles causes que defensen dins i fora del nostre territori. Conceptes com la solidaritat entre els pobles o la  justícia social, fonamental i clau en el treball que fan les entitats de cooperació, són ben present a la Tardor Solidària.

Col·laboren amb el programa de la tardor Tardor Solidària les entitats ADIA, Veus Sense Fronteres, ACAU, Creu Roja, Sonrisas de Bombay, Metges del món, Centre d’Estudis Africans, Centre Marabal, Universitat Popular de Cerdanyola.

Comparteix: