El Concurs de Sant Martí celebra amb èxit la seva 38ª edició

Cerdanyola del Vallès va acollir entre els dies 9 al 14 de novembre el torneig obert “Concurs Sant Martí”, que aquest any ha celebrat la seva 38ª edició i s’ha disputat a les instal·lacions del Club Tennis Cerdanyola.

Malgrat haver abaixat els premis en metàl·lic a 600 euros a repartir entre les dues categories (absolut femení i absolut masculí), el nivell esportiu presentava un bon al·licient pels Cerdanyolencs als quals els hi agrada l’esport del tennis, els quadres van quedar completats amb un bon nombre de jugadors rellevants, el quadre masculí amb 55 jugadors on destacaven 2 jugadors amb punts ATP i 7 jugadors classificats entre els 200 millors d’Espanya, i en el quadre femení 2 jugadores entre les 100 millors raquetes d’Espanya i 4 més entre les 200 primeres, 32 participants.

Les finals es van disputar el dissabte 14 a partir de les 10 del matí, a la prova femenina va acabant imposant-se Anna Giraldi (classificada en el 119 d’Espanya i 4a. Cap de sèrie) a Esther López (classificada 81 i 2a. cap de sèrie) per 6/2 i 6/4, pel que fa a l’absolut masculí Renta Tokuda (jugador del Japó amb 8 punts ATP) va guanyar al jugador de Vic, Roger Ordeig (124 en la classificació espanyola) per 6/2 i 6/3.

Comparteix: