El Club Patinatge Artístic Cerdanyola renova la junta directiva

El Club Patinatge Artístic Cerdanyola ha dut a terme una renovació de la junta directiva per adaptar-se al creixement del club i de les seves activitats.

Júlia Ventura 2La nova directiva continua encapçalada per Francisco Arpide  queda estructurada de la següent forma: Cristina Bausà, secretaria; Ramon Leyva, tresorer; Teresa Bisquert, responsable de l’àrea esportiva; Maria Àngels Contreras, responsable de logística; Manuel Navarro, àrea jurídica; Andrés López, responsable d’organització, Susana Bermúdez, delegada esportiva i Xavier Borràs relacions amb la Federació Catalana de Patinatge. S’han produït dues baixes de l’anterior junta directiva, Olga Vilardell i Xavier Ruiz i s’incorporen Cristina Bausà, Manuel Navarro i Xavier Borràs.

També treballen dins de l’organigrama directiu del club Alfred Alsinet que continua sent el coordinador tècnic, Anna Osuna que desenvoluparà tasques d’organització logística, José Haro que desenvolupa el càrrec de responsable de delegats de pistes, Guadalupe Barea responsable de tecnologies i Tito Nogueira que s’ocuparà de les xarxes socials. Dins de l’Equip Tècnic del club també hi ha canvis, s’ha incorporat Júlia Ventura que substitueix a Maria Berbel.

Comparteix: