Concert de Santa Cecília de l’AMCV

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès farà el proper 28 de novembre el seu tradicional Concert de Santa Cecília. La festivitat dels músics és una data que l’entitat sempre ha celebrat des de la seva fundació l’any 1999. A les 19:00h, a l’Ateneu de Cerdanyola, les dues formacions actives de l’AMCV, la Coral i la Banda, oferiran un repertori conformat per les peces que han treballat des de principis de curs.

Cartell Santa Cecília 2015Sota la batuta del mestre Manel Cubeles, la Coral, formada per gairebé 50 membres, interpretarà un programa variat. Des de Balaio, una cançó popular brasilera, o el clàssic de Lluís Llach L’Estaca, fins el Broadway desenfadat que representa Kids!, una peça del musical Bye Bye Birdie que tindrà l’acompanyament d’un petit combo instrumental format per músics de l’AMCV.

A la segona part, la Banda, dirigida per Gerard Pastor, qui es troba en la seva darrera temporada al càrrec, tocarà un repertori dividit en dues fases temàtiques. Primer, farà un homenatge a un dels estils que més s’interpreten en les formacions simfòniques de vent: el pasdoble. El recorregut comptarà amb obres com El Gato Montés, Islas Canarias, Borja Lloret i una peça provinent del gènere de la sarsuela: La boda de Luis Alonso. Per acabar la seva intervenció, la Banda oferirà un primer tastet del Concert al Castell de Sant Marçal, que enguany viurà la seva quinzena edició.

El Concert de Santa Cecília, que també servirà per presentar els nous membres de les dues formacions, és un espectacle gratuït. Les entrades (no numerades) es podran recollir al mostrador de l’Ateneu des de dilluns 23 de novembre a mig matí fins el dia del concert o bé fins que s’esgotin les localitats.

Comparteix: