Els Amics de l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola es tornaran a reunir el 20 de novembre

Aquesta reunió serà la última que es farà per preparar l’acte commemoratiu del 40è aniversari de l’Assemblea, que possiblement es farà el mes de gener
El 20 proper 20 de novembre, a les 19,30h, es farà a l’Ateneu de Cerdanyola una nova reunió dels “Amics de l’Assemblea Democràtica de Cerdanyola”, la “branca local” de l’Assemblea Nacional de Catalunya. Als anys 70, aquesta entitat va protagonitzar bona part de les mobilitzacions que es van fer a la ciutat per reclamar la tornada de la democràcia, i per donar suport a diverses reivindicacions de caràcter local.
En aquesta nova reunió, oberta a tothom que hi vulgui participar, s’acabaran de definir les diverses iniciatives amb les quals es vol commemorar la tasca d’aquesta entitat a Cerdanyola, així com recollir i publicar tot el material relacionat que es pugui reunir, per assegurar la seva difusió i conservació.
De forma més concreta, s’intentarà definir amb més detall les tres principals línies d’actuació que ja es van apuntar a la primera reunió, feta també a l’Ateneu fa unes setmanes i que serien, bàsicament:
  • La creació d’una web per difondre tot el material i testimonis que es pugui recuperar.
  • L’organització de diverses xerrades a diversos instituts de Cerdanyola, interessats en el fet que els seus estudiants puguin conèixer, amb més detall, aquest capítol de la història del nostre país.
  • Una conferència, seguit per un “sopar de germanor” també obert a tothom, on es convidaria a alguna de les principals figures de l’Assemblea de Catalunya, entre els quals es troben moltes de les figures que han protagonitzat l’activitat política catalana dels darrers anys.
Comparteix: