L’Espai Infantil proposa una xerrada sobre educació lenta i parentalitat positiva

L’objectiu és reflexionar sobre el temps, com el gaudim, com el gestionem amb els infants i com som nosaltres mateixos qui l’accelerem.

espai_infantil_csL’Espai Infantil de Cerdanyola del Vallès (carrer de les Escoles, 5-7) organitza una xerrada sobre ‘Educació lenta i parentalitat positiva’. Es farà el dimecres 18 de novembre, de 17:30 a 19h. La proposta és oberta i gratuïta per a famílies, professionals de l’educació o simplement per a gent que estigui interessada en reflexionar sobre l’educació lenta. La xerrada anirà a càrrec de Míriam Rodríguez Rubio (mestra i psicopedagoga), qui junt amb les persones participants reflexionarà sobre el temps, com el gaudim, com el gestionem amb els infants i com som nosaltres mateixos qui l’accelerem.

Les places són limitades. Qui hi estigui interessat pot passar a comunicar-ho per l’Espai Infantil (dilluns, dimarts o dijous de 10-14h o totes les tardes de dilluns a divendres de 17-19h) o trucar al telèfon 673 624 530 per reservar plaça. Hi ha temps fins al dimarts 17 de novembre.

Comparteix: