S’ha acabat el Bròquil organitza la xerrada “El TTIP: El Capital contra les persones i el planeta”

El proper dijous 12 de novembre, a les 19:30h, el Buirac serà l’escenari d’un dels actes de les FMA de la tardor: la xerrada “TTIP: El Capital contra les persones i el planeta”.

TTIPBuiracEl TTIP “Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió”, és un pla comercial que s’està tancant en secret entre la Unió Europea i els Estats Units. A Espanya, aquest pla té el suport de CiU, PSOE, PP, PNV, i UPyD. El TTIP pretén implantar noves normes de comerç entre la UE i EUA, de manera que es veuran beneficiats els interessos de les grans empreses per sobre dels drets de les persones, el medi ambient, la salut…

CiU, PSOE, PP, PNV i UPyD pretenen, amb el TTIP, protegir la inversió privada sobre els serveis públics, ja que donaria privilegis a grans empreses internacionals especialitzades en alimentació, sanitat, educació,… El partit Ciutadans es manté neutral a la Generalitat, sense una posició clara a favor o en contra, tot i que després van votar CiU, PP i Ciutadans plegats, contra un referèndum participatiu sobre el TTIP.

La xerrada està inclosa en el marc de les VIII FMA de la Tardor i les persones assistents podran gaudir de pinxos i begudes a preus populars.

Comparteix: