L’Ajuntament signa convenis per donar suport a projectes d’ajuda a discapacitats

L’Ajuntament de Cerdanyola ha signat dos convenis de col·laboració amb dues entitats de la ciutat amb un objectiu en comú: les dues tenen projectes per ajudar a les persones discapacitades.

unnamedEl regidor de Serveis Social, Iván González, i la Fundació Autònoma Solidaria, han signat un conveni de col·laboració per implementar el programa de suport a estudiants universitaris amb discapacitats. El conveni té l’objectiu d’implementar la col·laboració entre Ajuntament i la Fundació en el projecte “Programa de suport a estudiants universitaris amb discapacitat”.

Amb aquesta col·laboració s’incrementarà el suport que dóna la Fundació als estudiants universitaris amb discapacitat que necessiten recursos pel seguiment de les classes, i a la vegada també permetrà conèixer als estudiants que donen suport.

Per la seva banda, ASPADI també ha signat un conveni amb l’objectiu d’implementar la col·laboració entre Ajuntament i l’associació per a la implementació del Projecte Aspadi 2015 “projecte anual de l’associació”, que conforma un ampli ventall d’activitats dirigides a persones amb discapacitat psíquica, sent un lloc de trobada i esbarjo per a tots els membres de l’entitat.

asASPADI és una entitat creada per treballar en favor de les persones afectades que pateixen discapacitat intel.lectual. Dóna suport terapèutic, informació i assistència tècnica als membres de l’associació en tot el que fa referència a les necessitats educatives, socials, laborals, mediques, i legals, entre d’altres. L’associació no té ànim de lucre i destina els seus beneficis a les finalitats associatives.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament dels projectes esmentats mitjançant l’atorgament de la subvenció directa atorgada per Acord de la Junta.

Comparteix: