Club Patinatge Artístic: Or, Plata, alta cometició i nova secció!

El Club Patinatge Artístic va tancar la setmana amb grans èxits: dues medalles aconseguides a Madrid, tres patinadores classificades per l’alta competició i el debut, a Montcada, de la nova secció “Trail Running”.

El CPACV aconsegueix dues medalles a Madrid

 MADRID 5 2015El passat cap de setmana Madrid va acollir el Trofeu Colmenar Viejo de patinatge artístic, on vuit patinadores del CPACV estaven inscrites: Guillem Pastor i Laia López (iniciació B), Mafalda Gueto i Maria Moraño (Iniciació B), Marina Leyva i Andrea López (Certificat) i Clàudia López i Marta Barranco (Aleví).

Totes elles van mostrar un gran nivell i van aconseguir grans resultats, entre els quals destaca l’or de Maria i la plata de Mafalda, però el més important de tot, és l’experiència que han aconseguit. El CPACV valora molt positivament l’organització del Club de Colmenar. La nota negativa va ser la de Marta Barranco, que no va poder viatjar a Madrid perquè justament el dia anterior es va lesionar.

Noves patinadores d’alta competició

ESTRELLITA DE CERTIFICADO 1-11-2015Un nombrós grup de patinadores del Club Patinatge Artístic de Cerdanyola es va desplaçar al Pavelló de Lliçà de Vall per realitzar la prova Federativa de Certificat, un pas necessari per convertir-se en patinadores d’alta competició. El repte el van superar les patinadores Carla Haro, Reyes Martin i Carla Garcia, que van aconseguir l’aprovat en la modalitat de Figures Obligatòries, i Andrea Garcia en modalitat de Lliure. Totes elles podran gaudir de l’alta competició. La resta de patinadores van mostrar un nivell molt alt i es van quedar a les portes d’aconseguir-ho.

El debut de les noves classificades serà el cap de setmana del 21-22 de novembre al pavelló de Matadepera, on compartiran pista amb les companyes que es van classificar en proves anteriors.

La nova secció Trail Running

El Club Patinatge Artístic Cerdanyola ha estrenat en Montcada la nova secció del club “Trail Running”. A la pujada al Turó de Montcada, en la XtremTrail, van participar dos corredors del CPACV: Tito Nogueria (138º) i Jorge Jiménez (33º), aconseguint, els dos, una bona actuació en una prova de gran duresa física.

Comparteix: