El temporal de vent i pluja va marcar la tarda de dilluns a Cerdanyola

Cerdanyola no va quedar aliena al temporal de vent i pluja que va afectar tota Catalunya durant tota la jornada d’ahir.

Tal com va avisar diumenge el CECAT (Centre de Coordinació operativa de Catalunya), el temporal de vent i pluja va arribar a la nostra localitat ahir a la tarda, alternant el trànsit i les activitats a l’aire lliure i trencant arbres.

Imatge de Chiqui Martin publicada al Facebook

Imatge de Chiqui Martin publicada al Facebook

Imatge d'Àngel López publicada al Facebook

Imatge d’Àngel López publicada al Facebook

Des de les 11hores del matí d’ahir el vent va començar a superar ratxes de 20km/hora, velocitats que anirien augmentant amb el pas de les hores fins arribar a un màxim de 66km/hora a les 18hores. Aquests episodis de vent van anar acompanyants d’unes pluges que van anar agafant intensitat a partir de les 15hores fins a arribar als 31 litres per metre quadrat (dades de Meteo Cerdanyola). Però va ser a les 00:30 de la nit quan el cel va descarregar amb més fúria. En tan sols 30 minuts van caure sobre Cerdanyola 153,6 litres per metre quadrat.

El fet que més van alterar la normalitat a la ciutat va ser la tallada al trànsit de la carretera que uneix Cerdanyola amb Badia. Aquest tram va ser tallat des de les 16hores fins les 18:30hores com a mesura de prevenció per possibles avingudes d’aigua. També es va tallar l’accès al camí de Can Catà per la crescuda de la Riera de Sant Cugat. Altres efectes que va tenir el temporal va ser el trencament de diversos arbres dins del nucli urbà, la caiguda d’un fanal i la sustracció de diverses tapes de clavegueram. A més a més, moltes de les activitats esportives a l’aire lliure programades per ahir es van haver d’anul·lar.

Comparteix: