Tornen les visites educatives a l’Ajuntament

Han tornat les visites a l’Ajuntament de Cerdanyola en el marc de les activitats que  s’ofereixen des del programa Cerdanyola Educa.

unnamedAdreçades a l’alumnat de tercer d’Educació Primària dels centres educatius de la ciutat, es vol donar a conèixer el funcionament de l’administració local i les seves dependències i acostar la institució als nens i a les nenes. Durant les visites també es fa referència a alguns drets i deures de la ciutadania vers l’administració local i s’identifiquen alguns dels diferents serveis públics que ofereix el municipi.

El programa educatiu funciona des d’octubre fins el mes de juny amb una visita comentada i guiada per algunes de les dependències de l’Ajuntament com ara la sala de Plens, l’alcaldia, el vestíbul i l’OAC. També es fa una recepció amb l’alcalde de la ciutat  i regidors o regidores de l’Àrea. L’activitat està subvencionada per l’Ajuntament.

unnamed2Aquesta setmana jan han passat dos grups d’escolars de l’escola Carles Buïgas que són els alumnes que han iniciat les visites. Aquests han conegut l’edifici consistorial construït a començaments del segle XX (l’any 1920) i l’aspecte actual d’aquest, fruit de les remodelacions fetes en funció de les necessitats de cada moment. Els escolars també han conegut com es va decidir l’escut i la bandera que ens identifiquen.

 

Comparteix: