L’AMPA Bellaterra alerta que el transport escolar està en perill

Aquest curs és l’últim que l’Escola Bellaterra té garantit el transport escolar ja que, segons se’ls va comunicar el curs passat, a partir del 2016-2017 se’ls retirarà la subvenció pública de la qual sempre ha gaudit aquest servei per la singularitat de l’escola per la seva ubicació i dificultats d’accés.

foto-5La Comissió de Transport de l’Escola s’ha posat en marxa per defensar aquest servei i ha tingut un primer contacte amb els nous representants del Govern Municipal, que s’ha mostrat en tot moment obert per sumar esforços en aquesta reivindicació. Actualment la comissió de l’AMPA està treballant en una proposta per fer-la arribar a l’Ajuntament, alhora que vol tenir una reunió amb totes les parts implicades: escola, famílies, Consistori, Consell Comarcal i Generalitat.

L’AMPA de l’Escola Bellaterra ha fet una crida a tota la ciutadania interessada en defensar aquest servei de transport escolar i ha facilitat un correu electrònic per contactar amb la comissió responsable de la lluita: ctrans_ampabellaterra@googlegroups.com.

Comparteix: