Relats de por en una nova edició de la Nit Lab MAC – Tancats al museu

15 joves cerdanyolencs tornaran a tenir l’oportunitat de participar en la Nit Lab MAC – Tancats al museu i crear relats de terror col·lectius en línia (al web www.quatreratlles.cat) amb l’e scriptor Joan Antoni Martín Piñol.

Cartell_Nit_Lab_MAC_copiarLa nit del 30 d’octubre se celebrarà una nova edició de la Nit Lab MAC – Tancats al museu, activitat que combina a la perfecció la creació literària i les històries temoroses envers els morts i la vida d’ultratomba. El grup de joves participants en la Nit Lab MAC començaran coneixent els misteris, els secrets i les històries de les obres d’art de l’edifici del Museu d’Art de Cerdanyola i d’un altre equipament municipal, que es desvetllarà la mateixa nit. A partir d’aquestes vivències, els joves, d’entre 15 i 19 anys, s’organitzaran en tres grups que escriuran un relat de terror amb l’ajut del sempre pervers escriptor Joan Antoni Martín Piñol.

Els relats s’escriuran en línia durant la nit (al web www.quatreratlles.cat) a partir d’un mateix paràgraf inicial de Martín Piñol i s’hauran d’escriure amb aportacions de quatre ratlles de cadascú dels components del grup. El sistema de torns serà automàtic i cada persona aportarà un mínim de dos fragments de quatre ratlles. Cada grup també comptarà amb un il·lustrador/a. El gran repte és aconseguir un relat de por i ben cohesionat entre tots els membres de l’equip.

La Nit Lab MAC –Tancats al museu tindrà lloc el divendres 30 d’octubre entre les 20:30h i les 02:00h.

Els coautors/es del relat guanyador rebran com a premi: un descompte en els cursos de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès en català, castellà o anglès, una subscripció per a un mes al diari Ara digital i un pack de productes culturals. L’autor/a de les il·lustracions guanyadores rebrà un pack de materials per a la il·lustració i un pack de productes culturals. El lliurament de premis es farà el 5 de novembre, al Museu d’Art de Cerdanyola, en el transcurs del l’acte de presentació de les obres publicades dels Premis Literaris 2015.

A més, els tres relats del concurs, si s’escau, es publicaran en uns llibrets editats especialment per a l’ocasió i aniran acompanyats de les il·lustracions fetes durant la mateixa activitat. Tots els participants en rebran un exemplar.

Comparteix: