L’Ajuntament posa en funcionament un web sobre la pobresa energètica

El web informa sobre el programa d’atenció i prevenció de la pobresa energètica, integrat dins del Servei de Promoció Social de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. La pàgina d’internet també vol ser una eina d’ajuda per a la ciutadania sobre factors d’estalvi de la despesa energètica.

Imatge: elperiodicodelaenergia.com

Imatge: elperiodicodelaenergia.com

Integrat dins el portal municipal, l’Ajuntament ha posat en marxa una pàgina web per oferir la màxima informació sobre la pobresa energètica, un problema creixent en els últims anys a la nostra societat. En l’actualitat hi ha persones i famílies amb dificultats o incapacitat per a fer front al cost dels serveis bàsics (aigua, electricitat i gas) per a mantenir la llar en unes condicions adequades de confort i salubritat.

A través del nou web, la ciutadania pot informar-se dels passos a seguir en el cas de trobar-se amb un avís per impagament dels serveis d’aigua, gas o electricitat. També es poden trobar consells per a reduir el consum d’energia a les llars i estalviar així en la despesa energètica. A la nova web s’accedeix a l’adreça http://www.cerdanyola.cat/web/pobresaenergetica i en ella trobem una àmplia informació sobre pobresa energètica, el consum energètic, com obtenir bonificacions i reduir el consum d’aigua i electricitat, optimitzar les factures i diferents enllaços d’interès, entre d’altres.

Comparteix: