La mancomunitat aprova el compte general de l’exercici 2014

La mancomunitat Cerdanyola-Ripollet i Montcada ha aprovat definitivament el compte general corresponent a l’exercici 2014.

unnamedL’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha presidit la Sessió Ordinària de la Comissió Gestora de la Mancomunitat Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet i Montcada a la que han assistit regidors i alcaldes i alcaldesses de les poblacions afectades. Durant la reunió han repassat diferents temes comuns a les tres poblacions, acordant emplaçar-se per a una propera reunió on continuaran estudiant projectes i propostes comunes.

La Mancomunitat

La mancomunitat, amb un pressupost l’any 2015 de 273.103,62€  té per objecte unir els esforços i possibilitats econòmiques dels tres municipis per a la creació i manteniment de serveis que interessen els ajuntaments mancomunats, en l’àmbit de matèries com ara l’ordenació del trànsit de vehicles i de persones en les vies urbanes, l’execució, instal·lació i conservació de serveis urbanístics, la protecció del medi urbà, els serveis de neteja viària, de recollida i tractament de residus, o col·laborar en l’atenció immediata a persones en situació o risc d’exclusió social, entre d’altres.

La creació de l’organisme permet també reforçar el paper d’interlocutor davant d’altres administracions i institucions oficials, i millora l’eficàcia de les gestions i els projectes a realitzar.

Comparteix: