El Cerdanyola goleja al Terrassa

Els de David Pirri van caure clarament contra el Cerdanyola en un partit molt fluix de l’equip local tant en atac com en defensa. És la segona derrota consecutiva, la primera a casa, que condemna els egarencs a la tretzena posició

El Terrassa FC va sumar diumenge la segona derrota consecutiva, la primera a casa, després de caure amb claredat contra el Cerdanyola per 0 a 4. Els de David Pirri, que ja són la pitjor defensa de la lliga amb 16 gols encaixats, cauen fins a la tretzena posició. Abans del partit es va guardar un minut de silenci per la mort d’Andreu Capó.

El Terrassa va oferir una imatge poc habitual a l’Olímpic i va ser superat en totes les facetes del joc. Després d’una primera ocasió d’Aarón, va arribar el primer gol visitant. Eric Blasco, en el minut 23, remata de cap i sense oposició una centrada de Sergio Ginés. Abans del descans el Cerdanyola ampliaria el seu avantatge, en un greu error del porter Barragán, que no va saber agafar bé la pilota a la sortida d’un córner. Víctor Durán se n’aprofitaria.

No canviarien les coses en el segon temps i en el minut 58 Sergi Ginés faria el tercer. Barragán atura un primer xut de Daisuke, però la pilota queda morta a peus del davanter del Cerdanyola. El 0 a 4 definitiu, obra d’Oriol Molins, arribaria en l’últim minut i fruit d’un greu error defensiu de Carles Güell. Per a David Pirri, “hem estat bé els primers deu minuts, però després ells ens han guantat en tot. Ha estat un accident i toca aixecar-se. La desgràcia del 0 a 2 ens ha fet mal i després ha vingut el tercer, quan ja havíem canviat el nostre esquema amb una línia de tres. Ens queda treballar molt”. Diumenge partit complicat per al Terrassa al camp de l’Ascó.

Fonts: terrassadigital.cat (text), cdf.cat (imatges).