L’Ajuntament convoca la Primera Assemblea Oberta de la Gent Gran

L’Ajuntament ha convocat la primera assemblea oberta dedicada a la Gent Gran de la ciutat amb l’objectiu d’analitzar les polítiques de gent gran que s’han fet fins ara i elabora noves propostes creades amb més participació.

Assemblea_gent_granL’Ajuntament ha convocat, el proper dimarts 13 d’octubre a les 18h al Museu d’Art, la I Assemblea Oberta de la Gent Gran de la ciutat. La finalitat d’aquesta convocatòria és crear un espai de reflexió i debat sobre la realitat, expectatives i necessitats de les persones grans i com, de manera conjunta, cadascú des del seu àmbit d’acció, pot contribuir i participar en el desenvolupament d’iniciatives i accions que incideixen en la millora de la qualitat de vida, cohesió i integració social del col·lectiu.

El govern local creu que aquesta reunió és una oportunitat d’enfortir vies de comunicació i coordinació entre els diferents agents social que treballen al municipi i la ciutadania. És per això que convida especialment a la gent gran de la ciutat en valorar com a imprescindibles totes les aportacions que es facin a la trobada.

Comparteix: