L’Oficina de la Diputació dedicada al cobrament d’impostos i taxes redueix l’horari d’atenció

La delegació a Cerdanyola del Vallès de l’Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) ha reduït els seus horaris d’atenció al públic. Des del passat dilluns 5 d’octubre només atén en horari de matins al seu local del carrer d’Altimira, 48, 1ª planta.

Captura de 2015-10-07 12:40:20La Diputació de Barcelona ha establert el nou horari en valorar la demanda i resoldre que l’e xistent no justificava el manteniment del servei de tarda.

La Diputació de Barcelona ha reduït l’horari d’atenció al públic de l’Oficina de Gestió Tributària. Des del passat dilluns 5 d’octubre atén únicament en horari de matins (de les 8:30 a les 14:00 h) a les seves dependències, ubicades a la primera planta del carrer Altimira 48, molt a prop de l’Ajuntament.

Des de que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va delegar la gestió del cobrament d’impostos, taxes i altres tributs municipals a la Diputació de Barcelona, l’ORGT feia atencions a la ciutadania en horari de tardes, amb el seu personal, a les dependències municipals de l’OAC. Concretament, ho feia de les 16:00 a les 18:30 h, de dilluns a dijous.

Les atencions en horari de tardes de l’ORGT van ser de 711 l’any 2013 i de 695 l’any 2014. Tenint en compte que aquestes atencions tenien lloc uns 16/18 dies al mes i que durant els mesos de juliol i agost no es prestava aquest servei, es parla d’una mitjana aproximada de 4 atencions diàries. La Diputació de Barcelona ha valorat que la demanda existent no era suficient per mantenir aquest servei, amb els recursos humans i econòmics que representa.

Comparteix: