El Cerdanyola rep un correctiu a Fontetes

El Granollers no perdona a un Cerdanyola que cau golejat per zero gols a quatre en Fontetes, un camp que encara no ha vist guanyar al seu equip local.

12042890_926003354133554_4027524109891772321_nEl Cerdanyola FC segueix sense guanyar al seu nou estadi, que va inaugurar el passat mes d’abril. i cau golejat per un Granollers que es consolida en la part alta amb la quarta posició, que li dóna accés a la promoció d’ascens.

El Granollers va ser superior al Cerdanyola durant tot el partit. Durant la primera part els visitants van tenir les millors ocasions – inclús un penal fallat – però no es van veure reflectides en un lluminós que arribava al minut 45 amb un empat a zero.

A la represa el Cerdanyola continuava sense resposta i superat pels visitants, que aquesta vegada no van perdonar i van marcar quatre gols en 30 minuts. Aquest resultat deixa al Cerdanyola a tan sols un punt del descens directe. El pròxim partit del conjunt de Carrillo serà el derbi vallesà contra el Terrassa Olímpica, un equip que, amb tres victòries i un empat, té deu punts o ocupa la desena posició a la classificació.

Imatge i vídeo: cfc.cat

Comparteix: