Cerdanyola continuarà celebrant les Jornades Europees del Patrimoni

Cerdanyola del Vallès tornarà a celebrar les Jornades Europees del Patrimoni aquest cap de setmana, on es podran visitar els atractius cultrals de la ciutat.

Les Jornades Europees del Patrimoni són una iniciativa conjunta del Consell d’Europa i la Comissió Europea en la que participen 50 estats europeus signataris de la Convenció Cultural Europea. Es tracta d’unes jornades de portes obertes amb l’objectiu de promoure l’accés al patrimoni cultural.

Amb motiu de les Jornades, Cerdanyola obre les portes de tres temples emblemàtics de la població: l’església romànica de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes, construïda sobre un edifici preromànic del que se’n poden veure les tombes; l’ermita barroca de Santa Maria de les Feixes, documentada al segle XIII i construïda sobre una vil·la romana del segle I aC, i l’església Vella de Sant Martí, un edifici de tradició gòtica amb elements renaixentistes i barrocs. Les dues primeres es troben al Parc de Collserola i es poden visitar en un mateix itinerari i la de Sant Martí, als afores del nucli urbà.

Pintant Blues

unnamedAprofitant que aquest mes es celebra el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, el MAC ofereix una nova activitat: “Pintant Blues”.  L’activitat, que és gratuïta, es realitzarà el proper diumenge 11 d’octubre al jardí del MAC. Hi haurà un gran mural on es pintarà a ritme de blues amb tota la família.

Comparteix: