La Gresca, AECC i ACA Parkinson signen convenis amb l’Ajuntament

L’Ajuntament de Cerdanyola ha signat tres convenis de col·laboració amb les entitats “La Gresca”, pel programa de centre de tarda; l’AECC, pel programa “Lluita contra el càncer”; i ACA Parkinson, pel programa de rehabilitació fisioterapèutica   per a afectats per la malaltia.

Centre de Tarda a la Gresca

El conveni té l’objectiu d’implementar el programa per atendre als menors d’entre 3 i 12 anys en situació de risc derivats pel Servei de promoció Social de l’Ajuntament. L’entitat ofereix serveis als menors, estimulant la seva participació, fomentant la identitat cultural, qualitat de vida, suport al professorat, prevenció de la marginació, o integració, entre d’altres.

unnamedL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte esmentat mitjançant l’atorgament de la subvenció directa atorgada per Acord de la Junta.

L’Associació GRESCA és una entitat creada per la promoció cultural i educativa que té entre els seus objectius: l’educació d’infants i joves en el temps lliure, la protecció de la infància i joventut, o assegurar que no es doni discriminació

Associació per al Parkinson

El conveni té l’objectiu d’implementar el programa de rehabilitació fisoterapèutica per a afectats per la malaltia, destinat a promoure l’autonomia personal, reduir el nivell de dependència i millorar la qualitat de vida dels afectats.

parkinsonL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte esmentat mitjançant l’atorgament de la subvenció directa atorgada per Acord de la Junta.

La delegació local pel Parkinson conforma una entitat que treballa a favor de les persones malaltes i que ofereix serveis com ara teràpies ocupacionals, rehabilitació física permanent i llenguatge, entre d’altres.

Associació contra el càncer

El conveni té l’objectiu d’implementar el programa de lluita contra el càncer a nivell de prevenció, sensibilització i lluita contra la malaltia; investigant, i donant suport als malalts i familiars.

cancerL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte esmentat mitjançant l’atorgament de la subvenció directa atorgada per Acord de la Junta.

L’Associació Contra el Càncer té entre els seus objectius la lluita contra la malaltia en totes les modalitats possibles per poder disminuir la taxa d’incidència al nostre país, millorant la qualitat de vida dels malalts i els seus familiars.

Comparteix: