L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Església Evangèlica

El regidor de Serveis Social, Ivan González, i el president de l’Església Evangèlica, Daniel Banyuls, han signat un conveni de col·laboració per implementar el projecte “Reparació cambra de fred  i adquisició vehicle industrial de transport”.

unnamedEl conveni té l’objectiu d’assegurar la recepció d’aliments frescos i la seva posterior distribució mitjançant  la col·laboració entre l’Ajuntament i  l’Església Evangèlica per la implementació del projecte “Reparació cambra de fred  i adquisició vehicle industrial de transport”. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte esmentat mitjançant l’atorgament de la subvenció directa atorgada per Acord de la Junta.

L’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola del Vallès és una entitat religiosa amb presència a la ciutat des de l’any 1985. Està considerada com a entitat d’interès social i gestiona el projecte “BANC D’ALIMENTS” des de fa més de 15 anys, oferint ajut alimentari, de manera coordinada amb els Serveis Socials Municipals,  a les famílies més necessitades de Cerdanyola del Vallès.

Comparteix: